LESSEN

Trompet is een gaaf instrument. Je kunt gaan spelen in orkesten, maar ook in kleinere bandjes. In de lessen leer je hoe je omgaat met de trompet en hoe je er een mooi geluid uit kunt krijgen. Zodra je dat kunt leer je de basisvaardigheden om mooie muziek te kunnen maken.

Natuurlijk is het belangrijk dat we de juiste oefeningen bedenken om zo een goede basis te vormen. Als we goed op weg zijn is er ruimte voor wat je zelf leuk vindt. Popmuziek, klassieke muziek, jazz muziek? Alles is mogelijk. 

In de lessen staat plezier centraal. Plezier door te spelen op het instrument, maar later ook plezier door met anderen samen te spelen. We maken gebruik van boeken, maar ook van meespeel CD’s, filmpjes en video’s om voorbeelden te beluisteren.

Tijdens de lessen gaat het naast plezier natuurlijk ook om ontwikkeling van je creativiteit en je eigen kijk op de muziek. Je kunt je eigen ideeën inbrengen en krijgt hierbij hulp van een jonge en enthousiaste docent. De lessen zijn afwisselend en flexibel zodat we kunnen kijken wat goed bij je past.

Helemaal enthousiast? Neem dan contact met me op via de contact pagina en kom langs voor een proefles!