BANDS

Dutch Concert Big Band
De Dutch Concert Big Band is een professionele big band bestaande uit jonge jazzmusici. De band is opgericht door drummer Kevin van den Elzen. Meer info: www.dutchconcertbigband.com

Helen Music
Wij spelen ​jazz, maar ook pop, soul en ​latinnummers in een ‘jazz-jasje’ gestoken. ​​Het geluidsvolume is zodanig aangepast dat u ​​en uw gasten met elkaar kunnen praten, we spelen live ​met een aangename eigen sound! De ideale band voor trouwerijen, diners, recepties en feestjes.
Meer info: www.helenmusic.nl

The Uppertunes

The Uppertunes is een uitzonderlijke band bestaande uit toegewijde en ervaren muzikanten. Met hun unieke composities, waarin pakkende thema’s worden afgewisseld met virtuoze improvisaties en dynamische interactie, creëren ze een muzikale ervaring die zowel boeiend als meeslepend is. De band combineert stuwende grooves, rijke harmonieën en lyrische blazerspartijen tot een eigenzinnige mix van jazz, funk, fusion en wereldmuziek.

Hun indrukwekkende cv omvat optredens op vooraanstaande (jazz)podia, waaronder Jazzpodium De Tor in Enschede, Jazz in de Gracht in Den Haag, Muziekcafé Miles in Amersfoort, Hot Jazz Club in Münster (DE), Muziekcafé De Cactus in Hengelo en Jazzpodium Mr. Jazz in Zutphen. Ze zijn eerder te gast geweest bij radiopresentator Co de Kloet van Nick Vollebregt Jazz Cafe op NPO Radio 2 Soul&Jazz, wat getuigt van hun erkenning binnen de radiowereld.

Bovendien hebben ze hun veelzijdigheid getoond door samen te werken met vooraanstaande gastmuzikanten, zoals de getalenteerde zangeres Dorona Alberti van Gare Du Nord. Door hun vermogen om diverse muziekstijlen te omarmen, van funk en blues tot reggae, ballads, samba en zelfs Afrikaanse invloeden, weten ze een breed scala aan luisteraars aan te spreken en te boeien.

Het repertoire van The Uppertunes kenmerkt zich niet alleen door de hoge kwaliteit van de uitvoeringen, maar ook door de enorme variëteit aan stijlen en invloeden. Dit maakt hen niet alleen tot een must-see live act, maar ook tot een verfrissende toevoeging aan de muziekscene.

Meer info: http://www.the-uppertunes.nl

Zulema’s Mambo Queens
Sinds 2017 bestaat deze 24-koppige vrouwenband. Onder leiding van Zulema Hecchavario Bianco spelen we een mix van mambo en swing. Meer info: http://www.zulema.eu/mqueens/

Duo gitaar & trompet met Mark Weber
Achtergrondmuziek voor uw feest nodig? Plannen om te trouwen? Bedrijfsfeestje organiseren? Wij verzorgen sfeervolle muziek om uw feest compleet te maken. Door onze kleine setting kunnen we overal spelen en in zowel grote als kleine ruimtes terecht. Rest ons maar één ding te zeggen: Plug and Play!

Millennium Jazz Orchestra
Met diverse prachtige programma’s, veelal geschreven door Joan Reinders, speelt deze professionele bigband door het hele land. Meer info: www.millenniumjazzorchestra.nl